Woonkamer Er is 1 product.

Woonkamer

Uitgelicht

Houten meubelen voor uw woonkamer

Voor uw woonkamer bent u op zoek naar meubels die u een 'thuisgevoel' geven, meubels die u mooi vindt, en die voldoen aan uw wensen op gebied van comfort, kwaliteit en functionaliteit. Dit is de plek in uw huis waar u vele uren door wilt brengen, met familie en vrienden.

Uw zithoek op maat en in uw eigen stijl!

Dat kan met ons module georiënteerd banksysteem. Een aantal van de mogelijkheden noemen we u; een 45-, 90- of 135 graden hoekbank, een banaanhoek, een U-bank, een knuffelhoek met chaise longue of gewoon een 2- en 3-zits bankstel. Ook voor een Deense spijlenbank of voor een volledig grenenhouten bank kunt u bij ons terecht. Zowel voor de grote als de kleine woonkamer hebben we bankstellen, slaapbanken en fauteuils voor extra goed zitcomfort. Uiteraard leverbaar in diverse houtsoorten, voor de bekleding kunt u kiezen uit diverse soorten en kleuren stof of leer.

Verstelbare Deense relaxstoelen

Voor de extra relaxte zit hebben we voor u verstelbare relaxstoelen uit Denemarken, gewoon voor de stevige zit of lekker onderuit voor een avondje tv-kijken. Eenvoudig handmatig of elektrisch te verstellen.

Salon- en hoektafels, lampentafels en sidetables in diverse vormen en maten

Onze salon-, lampen- en hoektafels zijn op maat leverbaar met rond, ovaal, ellipsvormig, vierkant of langwerpig blad, maar eigen ontwerp is ook mogelijk. Een laminaatblad gecombineerd met massieve eiken of beuken poten behoort tot de mogelijkheden, eventueel nog met een lectuur plank voor uw lectuur, en een lade voor de kleine zaken.

Tv-audio kasten

Uw tv en audio apparatuur kan een mooie plek krijgen in een van onze wandkasten, of op/in een speciale TV/ Audio kast met speciale CD en DVD laden. De TV kan eventueel aan de wand gemonteerd worden, en uw audio apparatuur kan zowel in een open kast als achter glazen deuren geplaatst worden.

Dressoirs in vele houtsoorten

In ons assortiment hebben we dressoirs zowel met houten als glazen deuren. Gekleurd glas en hout met glas is ook mogelijk. Dit eventueel gecombineerd met laden en open vakken maakt ook dit meubelstuk multifunctioneel en mooi!

Buffet-vitrinekasten voor uw mooie spullen

In uw buffet of vitrine kast moet ruimte zijn voor uw mooie servies, glaswerk of andere waardevolle spullen, in open vakken of achter glazen deuren. Het overige deel van de kast mag functioneel zijn, met zoveel mogelijk opbergruimte in laden of achter houten deuren. Wij bieden u hiervoor diverse series aan, ieder met eigen stijl en mogelijkheden.

Wandkasten voor groot en klein

Onze wandkasten reiken, indien gewenst, tot het plafond, en bieden u een degelijke en duurzame opbergruimte voor uw boeken, muziek, film materiaal en noemt u maar op. Maar ook een smalle hoge kast, of een lage brede kast, of een smalle lage kast kan er mee worden gebouwd. Dit alles weer met houten of (gekleurde) glazen deuren, laden en open vakken. Leverbaar in houtkleuren maar ook in vrolijke kleuren, zoals bijv. blauw, groen en roodbruin.

Eiken Meubelen in diverse stijlen

Zowel de Scandinavische moderne en retro stijl, als de traditionele en landelijke stijl vindt u in ons assortiment. Vrijwel alle meubels zijn verkrijgbaar in de houtsoorten beuken, eiken, grenen, teak, kersen, walnoot, essen en elzen hoofdzakelijk afkomstig uit Denemarken. Lees hier meer informatie over Deense meubelen.

Toont 1 - 1 van 1 item
Toont 1 - 1 van 1 item