Vorm, maat, materiaal en kleur naar keuze

Bij ons kunt u een houten eettafel naar eigen ontwerp laten samenstellen. Zowel de bladvorm, het materiaal, de kleur, de afmeting en het poottype zijn naar eigen keuze. Wij kunnen u adviseren over de vele mogelijkheden om uw eettafel met eigen ontwerp te realiseren.

Houten eettafel op maat

Zoekt u een hele kleine keukentafel voor twee personen of een grote eettafel voor tien personen of meer? Wij kunnen u de tafel op maat leveren. Bovendien zijn deze tafels ook nog verlengbaar of uitschuifbaar waardoor u de tafelmaat kunt aanpassen aan het aantal gasten.

Uitschuifbare eettafel met groen, zwart of beige-grijs linoleum blad
Massief beuken of eiken eettafel op maat naar eigen ontwerp

Houtsoort en houtafwerking naar keuze

We bieden veel mogelijkheden om uw eettafel met eigen ontwerp geheel naar uw smaak af te werken. Houten eettafels in ons assortiment zijn leverbaar in massief eikenhout, wildeikenhout, beukenhout, kernbeukenhout, grenenhout, kersenhout, walnoothout, elzenhout en teakhout. De houtafwerking is naar keuze onbehandeld, gezeept, geolied, gebeitst of gelakt.

Houten of metalen tafelpoten

De meeste eettafels zijn leverbaar met vier rechtstaande of vier schuinstaande houten poten. Ook zijn er modellen met rechtstaande houten of metalen splitpoten. En er zijn modellen met een zuilpoot, waarbij de poot in het midden onder de tafel staat.

Kleurige Scandinavische eettafels met eigen ontwerp

Een massief houten eettafel met eigen ontwerp is leverbaar in de beits kleuren naturel (houtkleur), zwart, mahonie, Cuba of Provence, of in de olie kleuren naturel, geloogd, grijs, notenkleur, antiek of donker. Kiest u voor een Nano laminaat blad dan is blauw, groen, rood, oranje, okergeel, grijs, beige, zwart of gemĂȘleerd grijs. Ingeval van een linoleum blad dan is zwart, flessengroen of beige-grijs mogelijk.

Mogelijkheden met eettafels naar eigen ontwerp

De ellipsvormige uitschuifbare eettafel Symphony 76 met flessengroen linoleum tafelblad en zwart metalen splitpoten.

De verlengbare rechte eettafel Petra met rechtstaande of schuinstaande houten poten met gelakt eikenhouten blad.

De kleine keukentafel Varde van 80×80 cm met blauw laminaat blad die zowel uitschuifbaar als verlengbaar is tot maximaal 240 cm lengte.

Massief beuken, kernbeuken, eiken, kersen, grenen, elzen, walnoot, teak eettafel met opklapbaar inlegblad en zuilpoot van Dyrlund

De Weide Hoek Scandinavische Meubelen

De Weide Hoek is gespecialiseerd in de in- en verkoop van Scandinavische houten meubelen vanuit onze showroom in Havelte (Drenthe). Wij kopen in bij diverse Deense meubelfabrieken, waarbij vakmanschap, kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel staan.

DE VOORDELEN VAN

Massief houten meubelen

Een lange levensduur

Hierdoor zult u er jarenlang plezier aan beleven.

Eenvoudig in onderhoud

Massieve houten meubelen zijn goed te onderhouden

Goed te repareren

Als uw meubels kapot zijn zijn deze vaak succesvol te repareren.

Is een natuurproduct

De natuurlijke uitstraling geeft uw huis een gezond binnenklimaat.