Meubels op maat

In ons standaard assortiment zijn de massief houten meubels in diverse hoogte, breedte- en dieptematen leverbaar. Bovendien zijn ze in vele vormen, indelingen en functionaliteiten leverbaar.

Tafels op maat

Bij onze eetkamertafels en salontafels kunt u kiezen uit een rond, ovaal, ellipsvormig, langwerpig of vierkant tafelblad. Ook een asymmetrische vorm en eigen ontwerp is mogelijk. Wilt u de eettafel kunnen verlengen dan kunt u kiezen voor een uitschuifbare uittrektafel, met opklapbare inlegbladen, of u kiest voor verlengen door middel van aanzetbladen.

De houten eetkamertafels voor woonkamer of keuken zijn op maat leverbaar als kleine 2 persoon tafel, maar ook als grote robuuste tafel waar plek is voor familie en vrienden. Ook bijzondere afmetingen zijn mogelijk zoals bijvoorbeeld 81×152 cm of 104×218 cm. Ook onze houten salontafels en bijzettafels zijn op maat leverbaar.

Uitschuifbare rechte houten eettafel op maat
Symmetrische boekenkast met rode en zwarte delen

Kasten op maat

Bij de houten kasten en wandkasten series die we u aanbieden kunt u ladekasten, buffetkasten, vitrinekasten, tv meubels, dressoirs, kledingkasten, garderobekasten, schoenenkasten, badkamerkasten en boekenkasten op maat samenstellen met de afmeting, indeling, afwerking en kleur die u wenst.

Onze massief eiken, beuken en grenen kasten zijn leverbaar in kleur, zoals bijv. zwart, grijs, wit, rood, Fango, kiezen en zand.

Banken en stoelen 'op maat'

De houten eetkamerbanken en hoekbanken zijn ook op maat leverbaar.

Het aanbod aan houten eetkamerstoelen is zo uitgebreid, dat je bijna van maatwerk zou kunnen spreken! Met ons module zitbanksysteem kunt u een hele unieke bank samenstellen.

Bedden op maat

Voor baby’s, peuters en kleuters, voor kinderen, tieners en volwassenen hebben we massief houten bedden in vele hoogte, breedte en lengtematen. Bovendien behoort een twijfelaar, extra lengte, bed met laden en comforthoogte tot de mogelijkheden. En niet te vergeten de houten stapelbedden, de (half) hoogslapers en de familiebedden.

Werkplek op maat

Bureaus en bijbehorende boeken kasten leveren we in diverse afmetingen, ook hoekbureaus, en hoekkasten horen daarbij. Zowel bureau als wandkast kunnen we op maat maken voor de beschikbare ruimte.

Mocht er op enig moment binnen ons assortiment niet datgene zijn, wat u zoekt, dan kunnen we voor u contact leggen met de meubelfabrieken en met onze connecties op gebied van maatwerk.

Houten halfhoog slaper wit gelakt
DE VOORDELEN VAN

Massief houten meubelen

Een lange levensduur

Hierdoor zult u er jarenlang plezier aan beleven.

Eenvoudig in onderhoud

Massieve houten meubelen zijn goed te onderhouden

Goed te repareren

Als uw meubels kapot zijn zijn deze vaak succesvol te repareren.

Is een natuurproduct

De natuurlijke uitstraling geeft uw huis een gezond binnenklimaat.