Optimaal gebruik van ruimte

Houten ladebedden zijn uitermate geschikt om optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte in een slaapkamer. De kleine laden zijn voor de kleine kledingstukken, de grote voor bijvoorbeeld kussens of een dekbed.

Scandinavische ladebedden

Zowel een eenpersoonsbed, een twijfelaar bed of tweepersoonsbed kunnen we leveren met grote of kleine laden. De houten ladebedden zijn leverbaar voor alle matrasmaten, ook voor de extra lange van 210 en 220 cm. Aan één of beide zijkanten van het bed kunt u kiezen uit één tot maximaal zes laden.

Massief eiken bed met laden en leren hoofdeinde
Massief grenen houten bed met 4 laden en houten hoofdeinde

Houten ladebedden in grenen, beuken of eikenhout

De ladebedden zijn leverbaar in massief grenenhout, beukenhout, kernbeukenhout en wildeikenhout. De houtafwerking is geloogd geolied, naturel geolied, wit geolied, of wit gelakt.

Metaalvrije houten ladebedden

Voor de mensen met een metaalallergie, of voor de mensen die een volledig houten bed ombouw wensen, hebben we de Marlene bed ombouw, leverbaar mét of zonder laden.

Comfort zithoogte en hoofdsteunen

De hoogte van de houten bed ombouw varieert tussen de 43 en 56 cm. Het matras steekt vaak een aantal centimeters boven de bedrand uit, dit bepaalt de uiteindelijke zithoogte. De bedden zijn leverbaar met of zonder hoofdsteun. De recht- of schuinstaande hoofdsteunen zijn leverbaar in massief hout, eventueel gecombineerd met leer, stof of losse kussens.

Lattenbodem of bedbodem

De houten ladebedden worden standaard zonder matrassen en lattenbodems geleverd. Elektrisch verstelbare lattenbodems kunnen door uitstekende delen aan de onderkant in conflict komen met de eronder liggende laden. Wij adviseren voor deze bedden een elektrisch verstelbare lattenbodem met geïntegreerde motoren.

Mogelijkheden met houten ladebedden

Een Easy Sleep ladebed van Tjørnbo met matrasmaat bijv. 140×210 cm in massief wildeikenhout wit geolied met 1-12 laden met Cognac kleur leren hoofdeinde.

Ladebed Rauna in massief grenenhout geloogd geolied, matrasmaat 100×200 cm met 2 laden.

Houten ladebed System JI in kernbeuken hout met 1-4 laden en comfort zithoogte 56 cm.

Massief eiken of beuken bed met laden en comforthoogte

De Weide Hoek Scandinavische Meubelen

De Weide Hoek is gespecialiseerd in de in- en verkoop van Scandinavische houten meubelen vanuit onze showroom in Havelte (Drenthe). Wij kopen in bij diverse Deense meubelfabrieken, waarbij vakmanschap, kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel staan.

DE VOORDELEN VAN

Massief houten meubelen

Een lange levensduur

Hierdoor zult u er jarenlang plezier aan beleven.

Eenvoudig in onderhoud

Massieve houten meubelen zijn goed te onderhouden

Goed te repareren

Als uw meubels kapot zijn zijn deze vaak succesvol te repareren.

Is een natuurproduct

De natuurlijke uitstraling geeft uw huis een gezond binnenklimaat.