Houten meubelen

Onze massief houten kasten zijn geschikt voor zowel de babykamer, de kinderkamer, de tienerkamer, als de volwassen slaapkamer. Massief houten kasten zijn sterk en duurzaam en kunnen met het kind meeverhuizen naar de tienerkamer en volwassen slaapkamer.

Houten kasten voor babykamer

Voor de babykamer hebben we grenenhouten meubels. Elke babykamer serie heeft zijn eigen baby bed, babycommode, bijpassende houten kledingkasten, een boekenrek en soms kisten voor kleding en speelgoed. De kleur is vaak naturel houtkleur of wit gelakt.

houten-kasten-voor-baby-en-kinderkamer-01-guldborg
houten-kasten-voor-baby-en-kinderkamer-02-contra-kledingkast

Massief houten kastje met een kleurtje

De landelijke en moderne meubelseries voor de babykamer, de kinderkamer en tienerkamer zijn leverbaar in massief eikenhout, wildeikenhout, beukenhout, kernbeukenhout en grenenhout. Voor de kleur van houten kasten kun je de natuurlijke look kiezen of een kleurtje, zoals bijvoorbeeld wit, zand, kiezel, grijs of zwart. Of je kiest voor twee of meer kleuren in één kast, als je dat leuk vindt.

Draaideuren of schuifdeuren?

De draaideurkasten hebben het voordeel dat ze in veel varianten leverbaar zijn, maar de schuifdeurkasten zijn juist weer ruimtebesparend. Deuren van hout met spiegels of gekleurd glas zijn bij beide opties mogelijk.

Grenen, beuken en eiken commodes en ladekasten

Voor de kleinere kledingstukken en toiletspullen zijn de kledingcommodes en ladekasten uitermate geschikt. Deze hebben als voordeel dat ze geplaatst kunnen worden onder een schuine wand of in een onderbenutte hoek van het vertrek. Deze houten kasten hebben vaak vaste afmetingen maar kunnen ook op maat geleverd worden.

Voorbeelden van mogelijkheden met houten kasten

Babykamer Guldborg voor massief grenenhouten baby bed, baby commode, kledingkast, boekenrek en speelgoedkist.
Kledingkasten Toby voor naturel kleur of wit gebeitste grenenhouten kasten met draaideuren of schuifdeuren.
Contra kledingkasten voor een kledingkast, commode, ladekast of boekenrek op maat, naar eigen ontwerp in één of meer kleuren.

houten-kasten-voor-baby-en-kinderkamer-03-toby-schuifdeurkast

De Weide Hoek Scandinavische Meubelen

De Weide Hoek is gespecialiseerd in de in- en verkoop van Scandinavische houten meubelen vanuit onze showroom in Havelte (Drenthe). Wij kopen in bij diverse Deense meubelfabrieken, waarbij vakmanschap, kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel staan.

DE VOORDELEN VAN

Massief houten meubelen

Een lange levensduur

Hierdoor zult u er jarenlang plezier aan beleven.

Eenvoudig in onderhoud

Massieve houten meubelen zijn goed te onderhouden

Goed te repareren

Als uw meubels kapot zijn zijn deze vaak succesvol te repareren.

Is een natuurproduct

De natuurlijke uitstraling geeft uw huis een gezond binnenklimaat.