Natuurlijke uitstraling houten bedden

Massief houten bedden geven uw interieur een natuurlijke uitstraling en werken mee aan een gezonder binnenklimaat. In ons assortiment bedden vindt u ombouwen voor de babykamer, de kinder- en de tienerkamer én een- en tweepersoons houten bedden voor de volwassen slaapkamer.

Houten bedden voor baby’s

Voor de babykamer hebben we grenenhouten meubels. Het houten babybed heeft een matrasmaat van 140×70 cm en de bodem is verstelbaar. Het bedje kan ook voor een peuter en een kleuter gebruikt worden, omdat (een deel van) de zijkant eraf gehaald kan worden. De kleur van houten bedden is vaak naturel houtkleur of wit gelakt.

Houten bed - massief eiken of kernbeuken bed
Massieve geloogd geolied grenenhouten halfhoog slaper met tent en tunnel en glijbaan in kinderkamer

Houten kinderbed of tienerbed met logeerbed

Als uw kind uit het kleuter bed is gegroeid, wordt de keuze veel groter. Alle grenen, beuken en eikenhouten bedden uit ons assortiment zijn leverbaar vanaf matrasmaat 90×200 cm, ook met extra matras lengtemaat 210 en 220 cm. Enkele series bedden zijn leverbaar met laden, ruim genoeg voor een logeermatras.

Houten hoogslaper en stapelbed

Om de ruimte in een kinderkamer zo goed mogelijk te benutten, zijn de hoogslapers een ideale oplossing. Deze massief houten halfhoog slapers, hoogslapers en stapelbedden zijn leverbaar in massief grenen en beukenhout, in de kleuren naturel en wit gelakt. De matrasmaat van de houten bedden is 90×200 cm.

Scandinavische houten bedden

De massief houten bedden zijn leverbaar in landelijke en moderne stijl, en in vrijwel alle matrasmaten te bestellen. Zowel de eenpersoonsbedden, de twijfelaars en de tweepersoonsbedden zijn met extra lengtemaat 210 en 220 cm leverbaar.

Massief houten bedden

U kunt kiezen voor een massief grenenhouten bed, geloogd geolied, naturel of wit gelakt. Of u kiest voor een massief eiken, wildeiken, beuken of kernbeuken houten bedden ombouw. Een enkele serie is zelfs leverbaar in massief kersen, walnoot, elzen of teakhout. De houtafwerking is vaak naturel of wit geolied of gelakt.

Stel zelf uw houten bed samen

Naast de hierboven genoemde mogelijkheden, kunt u nog de hoogte van de ombouw van uw houten bed bepalen door de keuze voor het type (houten of metalen) bed pootje. Verder zijn de bedden met of zonder een schuine of rechtstaande hoofdsteun. De hoofdsteunen zijn leverbaar in massief hout, eventueel gecombineerd met leer, stof of kussens.

De Weide Hoek Scandinavische Meubelen

De Weide Hoek is gespecialiseerd in de in- en verkoop van Scandinavische houten meubelen vanuit onze showroom in Havelte (Drenthe). Wij kopen in bij diverse Deense meubelfabrieken, waarbij vakmanschap, kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel staan.

DE VOORDELEN VAN

Massief houten meubelen

Een lange levensduur

Hierdoor zult u er jarenlang plezier aan beleven.

Eenvoudig in onderhoud

Massieve houten meubelen zijn goed te onderhouden

Goed te repareren

Als uw meubels kapot zijn zijn deze vaak succesvol te repareren.

Is een natuurproduct

De natuurlijke uitstraling geeft uw huis een gezond binnenklimaat.