ALGEMENE INFORMATIE

Onze website is vernieuwd!  Graag horen we uw reacties hierop. Mocht u problemen ondervinden met de nieuwe werkwijze dan horen we dat ook graag. Onze website is geen webshop, een bestelling vindt altijd plaats na contact per mail, telefoon of in onze showroom.

Bij ieder product wordt de prijs óf de vanaf prijs vermeld, de vanaf prijs is de prijs van het kleinste onderdeel van de desbetreffende serie, in de goedkoopste uitvoering. De volledige prijslijst vindt u in de bijlage. Deze prijslijsten zijn helaas niet in het Nederlands. Via het prijsopgaaf formulier op de productpagina kunt u altijd een geheel vrijblijvende prijsaanvraag doen. Indien er een korting geldt,  dan kunt u de korting aftrekken van de prijzen in de prijslijst. De prijzen zijn excl. bezorg- en montagekosten.

Op elke productpagina, oftewel bij iedere meubelserie op de website, kunt u een prijsopgaaf formulier invullen. Dit formulier kunt u gebruiken om een prijsopgaaf te vragen maar ook om een product te bestellen. Ook kunt u via het contact formulier, via de Chat, via een rechtstreekse mail naar info@deweidehoek-meubelen.nl, telefonisch of in de showroom het product bestellen.

SHOWROOM EN LEVERING

De normale openingstijden zijn van dinsdag t/m vrijdag van 9.30-18.00 en op zaterdag van 9.30-17.00 uur. Afwijkende openingstijden vindt u altijd op onze CONTACT pagina.

De meeste meubels die op de website staan, staan ook in de showroom. Maar voor de zekerheid kunt u, voorafgaand aan een bezoek aan onze showroom, hierover bij ons  navraag doen.

Omdat wij bij diverse Deense en Duitse firma’s inkopen, kunnen we geen vaste levertijd aangeven. Wij kunnen voor u altijd de actuele levertijd opvragen bij de producent. Standaard is de levertijd 6-8 weken, maar het kan ook korte of langer zijn. Meubels uit de showroom zijn direct leverbaar.

Normaal gesproken worden de meubels door ons bij u thuis bezorgd en gemonteerd. Voor de bezorg- en montage kosten kunnen we geen vaste bedragen aangeven. Reden hiervoor is dat ons afzet gebied nogal groot is, zowel Nederland, België en Duitsland, én de meubelseries die we aanbieden nogal divers zijn qua benodigde montagetijd. U kunt ons altijd vragen naar deze kosten, deze kunnen we aangeven als we het afleveradres weten en de eventueel te bestellen meubels.