Houten kledingkasten

We bieden u een ruime keuze in massief houten kledingkasten op maat. Met onze doorbouw kastsystemen  kunt u een kast op maat samenstellen. Voor advies over de vele mogelijkheden kunt u bij ons terecht per mail, telefoon of in onze showroom in Havelte, waar wij massief houten meubelen uit Denemarken en Duitsland verkopen.

Houten kledingkasten met veel deuren

Wij hebben in ons assortiment de standaard 1-deurs, 2- en 3-deurs kasten, maar ook systemen waarmee u een kledingkast op maat en wand vullend kunt samenstellen.  Ook een massief houten hoekkledingkast op maat behoort tot de mogelijkheden.

Massief houten kledingkasten
Massief eiken houten hoek kledingkast met 6 deuren en 3 laden

Grenen, beuken of eiken kledingkast op maat

De meubelseries voor de slaapkamer zijn leverbaar in massief eikenhout, wildeikenhout, beukenhout, kernbeukenhout, grenenhout, kersenhout, walnoothout, elzenhout en een aantal modellen ook in teakhout. U kunt het hout onbehandeld laten voor een natuurlijke look, of u kiest voor een leuke olie of lakkleur, zoals  wit, geloogd, Cuba, kersen, Provence,  grijs, antraciet, zwart, bordeaux, zand, Fango en kiezel. Ook kleurcombinaties zijn mogelijk.

Draaideuren of schuifdeuren?

De kledingkasten zijn leverbaar met houten deuren, (gekleurde) glazen deuren of met spiegeldeuren. Bij de houten draaideuren is er keuze uit diverse deurtypes; met of zonder vlakverdeling, of deels met een spiegel of deels met glas. De schuifdeuren zijn van hout, gecombineerd met spiegelglas of gekleurd glas.

Kastinrichting naar eigen ontwerp

De buitenkant van de kast bepaalt u door uw keuze voor de afmeting, en de plaatsing van de laden, deuren en evt. open vakken. De binnenkant van de kasten kunt u zelf inrichten met planken, roedes, laden, stropdas- en broekenhouders en schoenenplanken.

Kledingcommodes, ladekasten en nachtkastjes

Heeft u de gewenste kledingkast al gevonden, en zoekt u daarbij passende kleinere kastjes? Ook de houten kledingcommodes, ladekasten of nachtkastjes zijn in dezelfde uitvoering leverbaar als de kledingkasten, ook weer in diverse afmetingen.

Voorbeelden van kledingkasten op maat

De 1- t/m 6-deurs Rauna kasten in massief grenenhout, geloogd geolied of wit gelakt.

De doorbouw kasten serie Colorado in massief kernbeuken of wildeiken hout, waarbij een wand vullende kast met een hoekkledingkast mogelijk is.

De Contra kledingkasten naar eigen ontwerp in massief grenenhout, kernebuken hout en wildeikenhout, waarbij diverse kleuren en kleurcombinaties mogelijk zijn.

Massief houten kast op maat met deuren en laden en open vakken in de kleuren wit, zwart en naturel houtkleur

De Weide Hoek Scandinavische Meubelen

De Weide Hoek is gespecialiseerd in de in- en verkoop van Scandinavische houten meubelen vanuit onze showroom in Havelte (Drenthe). Wij kopen in bij diverse Deense meubelfabrieken, waarbij vakmanschap, kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel staan.

DE VOORDELEN VAN

Massief houten meubelen

Een lange levensduur

Hierdoor zult u er jarenlang plezier aan beleven.

Eenvoudig in onderhoud

Massieve houten meubelen zijn goed te onderhouden

Goed te repareren

Als uw meubels kapot zijn zijn deze vaak succesvol te repareren.

Is een natuurproduct

De natuurlijke uitstraling geeft uw huis een gezond binnenklimaat.