Tuinmeubelen

Uitgelicht

Scandinavische tuinmeubelen

De houten tuinmeubelen in ons assortiment worden geproduceerd in Denemarken, en worden gemaakt van Deens eikenhout of naaldhout. We hebben gekozen voor de robuuste stijl, die past bij een natuurlijke omgeving. De panelen zijn 5 cm dik, waarmee een degelijk en duurzaam product gebouwd wordt. De afwerking is overwegend geolied, maar andere afwerkingen zijn ook mogelijk.

Er zijn langwerpige,  vierkante en ronde tuintafels, er zijn tuinbanken met en zonder rugleuning, en krukjes met en zonder rugleuning, en er zijn houten tuinstoelen.  De houten tafels en banken zijn leverbaar in diverse afmetingen. Bij de vierkante tuinsets van 200x200 cm met 4 banken is er bijvoorbeeld plaats voor minimaal 16 personen, en bij een standaard tuintafel van 160x75 cm met 2 banken is er plaats voor minimaal 6 personen. Ook een ronde tuintafel voor 4 personen behoort tot de mogelijkheden, een mooie set gecombineerd met 4 ruime houten tuinstoelen.

Eiken tuinmeubelen

Massief eiken tuinmeubelen hebben een lange levensduur en zijn duurzaam. Eikenhouten tuinsets  van respectabele houtdikte zijn zwaar, maar ze kunnen tegen een stootje. U kunt de tuinmeubels de hele zomer op dezelfde plaats laten staan. Ze kunnen storm, regen en zonneschijn met gemak trotseren. Als u de tuinmeubels blijft nabehandelen met olie wordt de levensduur verlengt en blijft de mooie bruine kleur behouden.

Naaldhout tuinmeubelen

De naaldhout tuinmeubelen worden gemaakt van Lariks en Douglas hout uit de Deense bossen. Naaldhout is een zachte houtsoort, dus de nabehandeling met olie is erg belangrijk, om uitdrogen te voorkomen. Voordeel van de nabehandeling is dat uw tuinset 'mooi bruin' blijft. Ook al is de naaldhout uitvoering minder zwaar dan de eikenhouten uitvoering, toch blijven uw houten tuinstoelen en tuinbanken ook in storm en regenweer mooi stabiel staan.

Bank-bord met tekst

In de eikenhouten en naaldhouten tuinbankjes kunnen we voor u een naam of tekst graveren. Het zelfde geldt voor de naamborden. Alles leverbaar in diverse afmetingen. Dit wordt vaak als cadeau gegeven in verband met een jubileum of een andere feestelijke aangelegenheid. U bepaalt zelf de tekst, het lettertype en de lettergrootte. Een multifunctioneel cadeau van natuurlijk materiaal, een pronkstuk die ook als zitbank dienst kan doen.