Kasten

Uitgelicht

Houten kasten

In elk vertrek van uw huis is er behoefte aan opbergruimte. Gelukkig hebben wij ook voor elk type kamer kasten die kunnen voldoen aan de specifieke wensen voor dat ene vertrek. Uiteraard weer leverbaar in de houtsoorten beuken, kernbeuken, eiken, wileiken, grenen, noten, berken, elzen en essenhout. Hierbij is ook maatwerk mogelijk.

TV-audio meubel

Er zijn diverse mogelijkheden voor een tv-audio meubel. U kunt natuurlijk een  tv-audio kast kiezen alleen voor uw tv en audio apparatuur. Een andere mogelijkheid is een multifunctionele wandkast waarin zowel plaats is voor de tv en al uw apparatuur, en waar u bovendien uw boeken, hobbymateriaal en uw mooie spullen kwijt kunt. Ook kunt u ervoor kiezen de TV aan de wand te monteren, en uw audio apparatuur in een aparte kast te plaatsen. Wij willen u graag meer vertellen over de verschillende mogelijkheden.

Dressoir

In ons assortiment hebben we dressoirs zowel met houten als glazen deuren. Gekleurde glazen deuren en glazen deuren met houten rand zijn ook leverbaar. Dit eventueel gecombineerd met laden en open vakken maakt ook dit meubelstuk multifunctioneel en erg mooi! Dressoirs zijn verkrijgbaar in heel veel afmetingen, uitvoeringen en afwerkingen.

Ladenkast

Zoekt u een ladenkast met alleen maar laden voor al uw hobby materiaal, dan kunt u bij ons terecht. Kasten met 5 of 10 laden, maar ook met 25 of 30 laden of zelfs meer, het is allemaal mogelijk. Leverbaar in prachtige houtkleuren, maar ook in heldere vrolijke kleuren, zoals geel rood of blauw. Verder kunt u kiezen uit diverse poot soorten of plinten voor onder de kasten; houten of metalen poten, bolpoten of wielen.

Laden-deuren kast

Kasten met zowel laden als deuren en evt. open vakken met rieten manden vindt u ook ons assortiment. U kunt daarbij kiezen uit houten deuren, helder of matglas deuren of gekleurde glasdeuren. Ook deze kasten zijn weer leverbaar in diverse hoogte- breedte en dieptematen, en in diverse houtsoorten. We hebben de landelijke series, maar ook de strakke moderne series in Scandinavische stijl.

Buffet- en vitrinekasten

In onze buffet- of vitrinekasten kunt u uw  mooie servies, glaswerk of andere waardevolle spullen kwijt, in open vakken of achter glazen deuren. Het overige deel van de kast mag functioneel zijn, met zoveel mogelijk opbergruimte in laden of achter houten deuren. Wij bieden u hiervoor diverse series aan, ieder met eigen stijl en mogelijkheden.

Boekenrek

Met behulp van de wandkastsystemen kunnen we boekenkasten bouwen zo hoog en breed als gewenst. Ook een hoekkast behoort tot de mogelijkheden. Leverbaar in houtkleuren maar ook in vrolijke kleuren, zoals bijv. blauw, groen en roodbruin. Verder hebben we losstaande boekenrekken in diverse afmetingen, houtsoorten en afwerkingen.

Wandkast

Onze wandkasten reiken, indien gewenst, tot het plafond, en bieden u een degelijke en duurzame opbergruimte voor uw boeken, muziek, film materiaal en noemt u maar op. Dit alles eventueel met houten of (gekleurde) glazen deuren, laden en open vakken. U kunt zelf een ontwerp maken voor de kast, maar wij doen dat ook graag. Omdat maatwerk mogelijk is en er ook door de hoek gebouwd kan worden is er voor elk vertrek een oplossing te bedenken.