Slaapkamer Er zijn 2 producten

Slaapkamer

Uitgelicht

Slaapkamermeubelen

Slaapkamermeubelen in diverse stijlen en met verschillende afwerkmogelijkheden

Uw slaapkamer dient rustgevend te zijn, en moet voldoen aan uw wensen op gebied van stijl, comfort en functionaliteit. Een massief houten bed met bijpassende kommode en kledingkasten geeft uw interieur een natuurlijke uitstraling, en werkt mee aan een gezonder binnenklimaat.  

Onze meubels kunt u in verschillende afwerkingen bestellen; onbehandeld, geolied, gezeept, gelakt of in een aantal kleuren gebeitst. Hiermee kunt u zelf de geur en kleur en het onderhoud van het meubelstuk bepalen.

Bedden

In ons assortiment vindt u massief houten bedden hoofdzakelijk afkomstig uit Denemarken. Deze bedden zijn leverbaar als eenpersoons bed met breedtemaat 90 of 100 cm, als twijfelaar bed met breedtemaat 100 of 120 cm, of als tweepersoonsbed met breedtemaat 140, 150, 160, 180 of 200 cm.

Er zijn bedden met of zonder hoofdsteun, de hoofdsteunen zijn leverbaar van hout, eventueel gecombineerd met gekleurd glas, stof of kussens.

Ladebedden

Heeft u een kleine slaapkamer, en wilt u de beschikbare ruimte zo goed mogelijk benutten, dan zou een van onze ladebedden een goede oplossing kunnen zijn. Deze ladebedden zijn leverbaar in diverse houtsoorten en afwerkingen. Zowel een eenpersoonsbed of een twijfelaar bed of een klein of groot tweepersoonsbed kunnen we leveren met grote of kleine laden. Zowel standaard zithoogte van ca. 40 cm als comfort hoogte tot ca. 62 cm behoort tot de mogelijkheden bij bijna alle bedden in ons assortiment.

Extra korte en extra lange bedden

Al onze bedden zijn leverbaar met de standaard matras lengte maat 200 cm. Een groot aantal van onze bedden is leverbaar met matras lengte maat 190, 210 of 220 cm. Ook de ladebedden zijn met  deze bijzondere lengtematen leverbaar.

Kledingkasten

Zowel de bedden als de kledingkasten zijn leverbaar in de houtsoorten grenen, beuken, kernbeuken en (wild)eiken. We hebben de standaard 1-deurs, 2- of 3-deurs kasten, maar ook kledingkasten systemen waar u een complete wand mee kunt volbouwen, eventueel als hoekkast, en dit alles in verschillende hoogtematen. Voor achter de kastdeuren zijn er stropdas- en broekenhouders en schoenenplanken. De kasten zijn leverbaar met houten of met (gekleurde) glazen of met spiegeldeuren.

Kommode bedkasten

Ook de wat kleinere ladekasten of laden- en deurenkasten vindt u volop in ons assortiment, ook weer in veel maten leverbaar. Kijkt u bijvoorbeeld eens naar de Ultima serie, deze serie biedt kasten aan in 7 breedtematen, 18 hoogtematen en 2 dieptematen. Voor iedere hoogte/breedte/diepte combinatie zijn er verschillende kastindelingen mogelijk. Deze serie is leverbaar in bijna 20 kleuren.

Slaapbanken

Voor de studentenkamer of de logeerkamer bieden we u enkele slaapbanken aan. Een normale zitbank wordt in een ommekeer veranderd in een comfortabel bed.

Scandinavische meubelen

In ons assortiment hebben we zowel de traditionele, de elegante en de moderne stijl. U ziet een afspiegeling van voorliefde van de Scandinavische meubelmaker voor natuurlijke en duurzame materialen gecombineerd met hoge functionaliteit terug in de meubels die wij u aanbieden.

Toont 1 - 2 van de 2 items
Toont 1 - 2 van de 2 items