Over ons


Ons bedrijf is gespecialiseerd in de in- en verkoop van hoofdzakelijk Scandinavische massief houten meubelen. Wij zijn sinds 2005 gevestigd in Havelte.
Daarvoor werden de meubelen verkocht vanuit Leek, ook wel bekend als 'Almue Meubelen' Leek.

Wij kopen de meubelen in bij verschillende, hoofdzakelijk Deense, meubelfabrieken, waarbij vakmanschap, kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel staan.
Een meer uitgebreide beschrijving van de fabrieken waar wij inkopen vindt u op de pagina Scandinavische Meubelen UIT Scandinavië


Onze voorliefde voor de Scandinavische producten, en met name de meubels, is ontstaan tijdens ons jarenlang verblijf in Denemarken.
We hebben daar deel uit mogen maken van een cultuur waar tradities belangrijk zijn, een bescheiden volkscultuur waar gebruik van natuurlijke materialen vanzelfsprekend is.


Ook voor de tuin hebben we Deense eiken en naaldhout tuinmeubelen in ons assortiment.

  • Massieve meubelen zijn degelijk en duurzaam, en hebben een mooie natuurlijke uitstraling waar u jarenlang plezier aan zult beleven. 
  • Massieve meubelen zijn goed te onderhouden, en ook na verloop van jaren is het heel goed mogelijk om ze succesvol te repareren.

Kies voor een een stukje natuur in eigen huis, voor jarenlang woonplezier!

Onze showroom is gemakkelijk te bereiken, we zitten op 5 minuten afstand van de A32, de snelweg van Heerenveen naar Meppel.
Dus vanaf zowel Zwolle, Assen, Heerenveen, Hoogeveen en Meppel bent u niet zo lang onderweg als u ons assortiment Scandinavische meubelen wilt  bekijken.