U vindt bij De Weide Hoek Meubelen massieve meubelen, hoofdzakelijk vanuit Denemarken, Scandinavië. Voor ieder vertrek in uw huis hebben wij mooie, duurzame en praktische meubelen. De meubelen zijn in vele houtsoorten, afwerkingen en kleuren verkrijgbaar. Zo kunnen wij vrijwel altijd aan uw wensen en eisen voldoen.

Nieuwe producten in ons assortiment

Wij hebben weer een aantal nieuwe producten in ons assortiment opgenomen. U kunt de meubelen bekijken op onze website, maar u kunt ze ook bekijken en uitproberen in onze showroom in Havelte.

  • Nieuwe eettafels 'Symphony' en 'Harmony' van het merk Haslev. Tevens hebben we drie nieuwe eettafelstoelen van Haslev in ons assortiment, zoals 'eettafelstoel 171', 'eettafelstoel 172' en 'Butterfly'.
  • We hebben nieuwe ladebedden in ons assortiment. Easy Sleep en System C zijn massieve bedden die perfect passen in uw interieur. Bekijk de mogelijkheden!
  • U zult ook heerlijk slapen en wakker worden in het bed 'Sophia' van HMS furniture.
  • Ten slotte hebben we de comfortabele banken van Skalma in onze showroom staan. Ervaar het comfort van 'Creativo' en 'Classic Line' en ontwerp uw eigen bank.