Nieuws

Scandinavische eetkamerstoelen

Scandinavische eetkamerstoelen

De Scandinavische woonstijl is altijd al geliefd geweest vanwege het gebruik van natuurlijke materialen, de lichte kleuren en de functionaliteit van de meubels. Bovendien hangt er een sfeer omheen van traditie en liefde voor zowel het product als voor het gebruikte materiaal.
Lees meer
Eiken Meubelen

Eiken Meubelen

Massief eiken meubelen herkent u aan de robuuste, degelijke uitstraling en moderne 'look'. Eikenhout kenmerkt zich door de natuurlijke bruine kleur, en de duidelijk aanwezig houtstructuur. Er zijn moderne meubelseries leverbaar in eikenhout maar ook een enkele traditionele, meer landelijke series. Kenmerkend verschil is vaak de houtdikte
Lees meer
Beuken Meubelen

Beuken Meubelen

Wilt u meer licht en ruimte creëren in uw woning? Dan zijn beuken meubelen een uitstekende keuze. Massief beuken meubelen vallen op door hun lichtbruine, oranjeachtige kleur en rustige houtstructuur. Beukenhout is een gewild materiaal zowel voor de Scandinavische ontwerpers, als voor de Deense meubelfabrieken.
Lees meer
Deense Meubelen

Deense Meubelen

De Deense meubel ontwerpers verstaan de kunst om functionaliteit, vorm en esthetiek samen te brengen in een ontwerp. Daardoor lukt het hen om tijdloze klassiekers te creëren. Deense meubels hebben geen onnodig storende details. Ook is van belang dat 'Design' al vroeg in de geschiedenis van de Deense industrie een significante rol speelde.
Lees meer
Houten meubelen

Houten meubelen

Hout is een mooi en levend materiaal, en zal in de loop der jaren steeds een beetje blijven werken en van kleur veranderen. Dit is het gevolg van seizoensgebonden schommelingen in de luchtvochtigheid en temperatuur. Uw houten meubelstuk verandert daardoor ook steeds een beetje, en is daardoor eigenlijk steeds weer een beetje 'nieuw'.
Lees meer
New Nordic Living

New Nordic Living

De Scandinavisch woonstijl wordt ook wel NEW NORDIC LIVING genoemd De inrichting is mede door de strakke, slanke lijnen eenvoudig, rustgevend en tijdloos. Een van de kenmerken is de sterke aanwezigheid van lichte kleuren en lichte houtsoorten. Een ander kenmerk is het eerlijk materiaalgebruik van hoofdzakelijk natuurlijke materialen.
Lees meer
Scandinavische meubelen

Scandinavische meubelen

U vindt bij De Weide Hoek Meubelen massief houten Scandinavische Meubelen. Wij kopen de meubels in bij Deense meubelfabrieken. Voor ieder vertrek in uw huis hebben wij een mooie, duurzame en functionele oplossing. De meubelen zijn in vele houtsoorten, afwerkingen en kleuren verkrijgbaar. Zo kunnen wij vrijwel altijd aan uw wensen en eisen voldoen.
Lees meer