Kantoor Er is 1 product.

Kantoor

Uitgelicht

Kantoormeubelen

Deze werkplek, waar u vele uren doorbrengt, wilt u graag functioneel en naar eigen smaak inrichten. De meubels in dit vertrek dienen vooral praktisch te zijn, en zoveel mogelijk werkruimte en opbergruimte te bieden. Onze kantoor meubels zijn gemaakt van massief hout, dus degelijk, sterk, duurzaam en goed te onderhouden. Een geoliede werkplek, bijvoorbeeld, is bovendien geschikt om op te hobbyen of te knutselen.

Bureaus

In ons assortiment bieden we u zowel grote als kleine bureaus aan. Voor de grote werkbureaus hebben we de module gericht series waarmee u het bureau zo groot kunt bouwen als u wenst. Ook een hoekopstelling is dan mogelijk. Een andere mogelijkheid is, het werkblad te integreren in een wandkast opstelling, zodat u werkruimte en opbergruimte kunt combineren. Verder hebben we voor de kleine vertrekken de kleinere bureaus en hoekbureau in diverse maten. Deze bureaus zijn ook erg geschikt voor de kinder- en tienerkamer.  

Secretaire

Een secretaire is geschikt om bijvoorbeeld in de woonkamer geplaatst te worden. Deze neemt weinig ruimte in beslag, biedt u werkruimte voor laptop of schrijfwerk, en opbergruimte voor al uw administratie.   Het werkblad kan afgesloten worden met een klep of rolluik. Ook weer leverbaar in diverse houtsoorten.

Wandkasten kantoor

Passend bij de bureaus hebben we diverse mogelijkheden voor wandkasten. Dit biedt u veel opbergruimte voor uw boeken, mappen, hangmappen en ander werk- of hobbymateriaal. Met deze wandkastsystemen kunnen we grote wand bedekkend kasten bouwen maar ook hele smalle, lage en kleine kasten. U kunt zelf een ontwerp maken voor de kast, maar wij doen dat ook graag. Omdat maatwerk mogelijk is en er ook door de hoek gebouwd kan worden is er voor elk vertrek een oplossing te bedenken.

Boekenkasten kantoor

Onze boekenkasten reiken, indien gewenst, tot het plafond, en bieden u een degelijke en duurzame opbergruimte voor uw boeken, muziek, film materiaal en noemt u maar op. Dit alles eventueel met houten of (gekleurde) glazen deuren, laden en open vakken. Leverbaar in houtkleuren maar ook in vrolijke kleuren, zoals bijv. blauw, groen en roodbruin. Verder hebben we boekenrekken in diverse afmetingen, houtsoorten en afwerkingen.

Diverse kleuren en afwerkingsmogelijkheden

Bij de fabrieken kunnen we de kantoor meubels al in diverse kleuren en afwerkingen bestellen. Dus bent u op zoek naar een geel, rood, blauw, groen of zwart bureau en kast, of een geheel andere eigen kleur? Het is allemaal mogelijk, omdat we de meubels ook onbehandeld kunnen inkopen en daarna de gewenste kleur kunnen geven.


 

Toont 1 - 1 van 1 item
Toont 1 - 1 van 1 item