Garderobe Er is 1 product.

Garderobe

Uitgelicht

Massief houten garderobekasten

Alles voor uw garderobe

Ook voor de entree van uw huis zijn er volop massief houten meubelen verkrijgbaar, zodat u ook dit deel van uw huis kunt inrichten met natuurlijke, duurzame en praktische materialen. Van tijdschrifthouder tot schoenenkast of schoenenbank, en van kledinghanger tot multifunctionele garderobekast. Het is fijn om bij binnenkomst van uw woning uw buitenkleding en reisartikelen direct een passende plaats te kunnen geven.

Garderobekast

We hebben kasten voor u waar u zowel uw jassen, schoenen, sjaals en handschoenen in kwijt kunt, en waar bovendien nog plek is voor tassen en overige zaken. Een multifunctionele kast, die voorzien van een spiegel, kledinghangers en schoenenlade relatief weinig ruimte in beslag neemt. De garderobekasten zijn leverbaar in massief grenen, kernbeuken en wildeiken hout. Ook weer in onbehandeld vorm of in een kleurtje verkrijgbaar.

Schoenenkast

Schoenenkasten zijn er ook weer in vele varianten, voor veel schoenen en voor weinig schoenen. Met extra lade voor handschoenen en sjaals, of met hele grote laden voor laarzen of hoge schoenen.Uiteraard weer vervaardigt van massief grenen, kernbeuken of wildeiken hout. Ook een schoenenbank behoort tot de mogelijkheden.

Spiegels

Een grote of kleine wandspiegel, een spiegeldeur in de garderobekast of een spiegel ingebouwd in de kastopstelling in uw entree, mogelijkheden te over! De wandspiegels zijn in diverse maten verkrijgbaar, allemaal met massief houten rand, en passend bij de overige kasten van de garderobeseries.

Kapstokken

Zoekt u een kapstok met alleen haken voor de smalle entree?  Of toch liever een kapstok met hoedenplank en plaats voor kledinghangers. Dit alles eventueel mooi weggewerkt achter een massief houten paneel waardoor de kleding uit het oog is en niet in een afgesloten kast hoeft te hangen. Een kapstok geïntegreerd in een garderobe kast opstelling, met schoenenkast en kledingkast is ook mogelijk.

Diverse soorten hout en afwerkingsmogelijkheden

De meubelseries die geschikt zijn voor uw garderobe, worden gemaakt van grenen, kernbeuken of wildeiken hout, waarbij diverse hout afwerkingen mogelijk zijn. Ook bij deze series is de landelijke stijl vertegenwoordigt, als ook de wat meer moderne elegante stijl.

Toont 1 - 1 van 1 item
Toont 1 - 1 van 1 item