Eetkamer Er zijn 2 producten

Eetkamer

Uitgelicht

Eetkamer meubelen

De eetkamer is de plek in uw huis die zowel praktisch als functioneel moet zijn. Meest toegespitst op het dagelijks gebruik, maar ook uw gasten wilt u graag een comfortabele zitplek aan kunnen bieden.

Voor zowel de kleine als de grote eetkamer of keuken hebben we diverse ruimte besparende mogelijkheden.

Massief houten eettafels

Bent u op zoek naar een houten eettafel voor dagelijks gebruik die verlengd kan worden als er gasten zijn? Of zoekt u juist een hele grote tafel waaraan u kunt eten, studeren en knutselen? Of een tafel die zowel als eettafel als werktafel moet dienen? Wij bieden u ruime mogelijkheden met onze rechte, vierkante, ovale, ellipsvormige en ronde tafels.

Uitschuifbare eettafels op maat

Onze massief houten eettafels kunt u verlengen op diverse manieren; er zijn uitschuifbare eettafels met inlegbladen of opklapbladen, en er zijn verlengbare eettafels met aanzetbladen.

Bovendien zijn de tafels leverbaar in moderne of retro stijl, maar ook in de landelijke, iets meer klassieke stijl. Zowel de Scandinavische als de Europese stijl is vertegenwoordigt in ons assortiment.

Massief houten eetkamerstoelen

Een degelijke, volledig houten, stoel waarop uzelf en uw kinderen of kleinkinderen vele uren kunnen doorbrengen, stoelen die tegen een stootje kunnen? Wij bieden ze u aan in diverse houtsoorten en kleuren, met houten, stoffen of leren zitting, en eventueel met armleuning. Bekijk hier ons assortiment eetkamerstoelen.

Eetkamerbanken en Hoekbanken

Naast de vele houten stoelen zijn er de ruimtebesparende eetkamerbanken, die u onder de tafel kunt schuiven. Iedere zitplek kunnen we in massief hout of met stof of leer bekleed leveren.

En wat denkt u van een op maat leverbare hoekbank precies passend in de daarvoor beschikbare ruimte. Ook weer leverbaar in diverse stijlen en houtsoorten, helemaal van hout of ook nog met stof of met leer bekleed. Losse kussens zijn ook verkrijgbaar in diverse stof en leerkleuren.

De banken en hoekbanken zijn zowel met als zonder rugleuning leverbaar.

Eetkamerkasten

Uit ons grote aanbod eetkamerkasten kunt u precies de kast kiezen die in het vertrek past en die de nodige opbergruimte biedt. Kiest u voor een landelijke massief grenen vitrinekast, of toch liever een strakke Deense beuken laden/deurenkast. Er zijn vele voorbeelden denkbaar, passend bij uw eigen smaak en stijl. En dit natuurlijk in de houtsoorten beuken, eiken, grenen, teak, kersen, walnoot, essen en elzen.

Diverse afwerkmogelijkheden

Houdt u van een kleurig interieur? Een aantal van de series die wij aanbieden zijn o.a. in de kleuren wit, geel, rood, blauw, groen, grijs en zwart leverbaar. Ook hebben we de mogelijkheid om de meubels onbehandeld in te kopen, en daarna in uw gewenste kleur te lakken of te oliën.

Houdt u van natuurlijke houtkleuren? dan is een geoliede, naturel gelakte of gezeepte afwerking aan te bevelen.

Toont 1 - 2 van de 2 items
Toont 1 - 2 van de 2 items