Baby-kinderkamer Er zijn 2 producten

Baby-kinderkamer

Uitgelicht

Meubelen voor de baby- en kinderkamer

Baby- en kinderkamer

Een kind staat dicht bij de natuur, dus... wat past beter bij uw kind dan meubels gemaakt van natuurlijke materialen? Wat ze voelen en ruiken is echt! Bovendien is het stabiel en duurzaam. Zelfs in onbehandelde vorm  zijn de meubels voor de kinderkamer verkrijgbaar, zodat uw kind zelf de kleur kan kiezen voor het bed of de kast of het bureau. Kiest u voor een ongelakte uitvoering dan kunnen de ongewenste krassen en tekeningen worden weggeschuurd, zodat de meubels nog vele jaren dienst kunnen doen, ook als de kinderen groter worden.

Babykamer

Voor de allerkleinsten hebben we de babybedjes, die u na een aantal jaren kunt ombouwen tot juniorbed. De bodem is uiteraard in hoogte verstelbaar. Het is mogelijk om een aantal spijlen uit de zijkant van het babybed te halen zodat uw kind veilig in en uit het bedje kan komen, als het al wat groter wordt. Bij deze bedjes zijn bijpassende commodes en kledingkasten. Als de luierplank van de commode niet meer gebruikt wordt, wordt deze verwijderd, en kan de commode als normale kast dienst doen.

Hoogslapers

Voor de wat oudere kinderen hebben we de half hoogslapers, de hoogslapers en de stapelbedden, eventueel gecombineerd met een bureau of kast passend onder het bed. Op deze wijze kunt u in een kleine kinderkamer of tienerkamer toch optimaal gebruik maken van de beschikbare ruimte. Op ons familie stapelbed kunt u zelfs 3 personen een slaapplek geven.

Ladebedden 1-persoon

Ook voor kinderen en tieners is er volop keuze in massieve ladebedden. In vele houtsoorten, matrasmaten en afwerkingen verkrijgbaar. Een uitkomst voor de kleine slaapkamer! Deze ladebedden zijn er voor matrasmaten met lengte 190, 200, 210 en 220 cm. Ook verkrijgbaar met uittrekbed voor gasten of met lade voor een gastenmatras .

Bedden 1-persoon

Bent u op zoek naar een massief houten bed voor 1 persoon? Voor matrassen met breedtemaat 90, 100 of 120 cm vindt u bij ons volop bed keuze, in de houtsoorten eiken, beuken en grenen. Zowel extra lengtemaat 210 en 220 cm als comfort zithoogte behoren tot de mogelijkheden. Er zijn bedden zonder hoofdsteunen, en er zijn bedden mét hoofdsteunen eventueel met kussens of gekleurde glasvullingen. Bij de bedden zijn diverse nacht kastjes en bedtafeltjes verkrijgbaar met en zonder lade.

Kledingkasten kind

Bent u op zoek naar een massief eiken of wildeiken kledingkast, of gaat u liever voor een massief beuken of kernbeuken uitvoering, of .. gaat uw voorkeur uit naar een massief grenen kast? In diverse hoogte-, breedte-en dieptematen hebben we massief houten kledingkasten voor de kinder- of tienerkamer in ons assortiment. Zowel met houten deuren, als met spiegeldeuren, als met gekleurde glazen deuren, met laden of met open vakken voor de lees- en schoolboeken. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Bureaus kind

Het is fijn om een werkplek op de kamer te hebben, waar je kunt schrijven, tekenen, knutselen of om je huiswerk te maken. Wij hebben zowel voor de kleine als voor de grote kinder- en tienerkamer een ruime keuze in bureaus of werkbladen. Eventueel gecombineerd met boekenkast of ladekast biedt dit tegelijk veel opbergruimte voor speelgoed, boeken en hobbymateriaal.

Toont 1 - 2 van de 2 items
Toont 1 - 2 van de 2 items